Fira med oss - 20% rabatt på hela sortimentet!

Fira med oss - 20% rabatt på hela sortimentet!

Vi är glada att kunna meddela att vi nu erbjuder 20% rabatt på hela vårt sortiment! Oavsett om du letar efter det perfekta tyget för din nästa omlottklänning, behöver sytråd för ditt nästa Hantverk-projekt, eller vill skapa en fantastisk tyllkjol, har vi allt du behöver.

Vårt sortiment

Vårt sortiment inkluderar allt från klassiska bomullstyger till lyxig satin, perfekt för Haute couture-projekt. Vi har även ett brett utbud av paisley-tyger, perfekt för att lägga till en touch av bohemisk charm till dina kläder eller heminredning.

Scrapbooking och mer

För de av er som älskar Scrapbooking, glöm inte att kolla in vårt sortiment av paljetter och andra dekorationer. Och för de som är intresserade av hållbarhet, vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av hållbara tyger och produkter.

Poplin och mer

Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt tyg för ditt projekt, särskilt om du letar efter specifika tyger som poplin. Men oroa dig inte, vi har dig täckt! Med vårt breda sortiment av tyger, från bomull till satin till poplin, är vi säkra på att du kommer att hitta det du letar efter.

20% rabatt på allt!

Och det bästa av allt? Du kan nu köpa tyg från oss med 20% rabatt! Så oavsett om du bor i Göteborg eller någon annanstans i Sverige, passa på att utforska vårt sortiment och hitta det perfekta tyget för ditt nästa projekt.

Så vänta inte, börja shoppa nu och ta del av vårt fantastiska erbjudande. Glöm inte att använda rabattkoden vid kassan för att få din rabatt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra dina textildrömmar till verklighet!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.